Снимка Пиксабей, архивПетел след какво се случва, след като самолет

...
Снимка Пиксабей, архивПетел след какво се случва, след като самолет
Коментари Харесай

Беларус: Действахме законно, приземявайки самолета на Райънеър

Снимка Пиксабей, списък

" Петел " след какво се случва, откакто аероплан на  " Райънеър " бе партерен наложително в Беларус. Властите в страната обявиха през днешния ден, че са действали законно, като са прехванала цивилен полет след опасност за бомба, отхвърляйки обвиняванията на европейците, че Минск е отклонил самолета, с цел да арестува опозиционер на борда.

Това съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес.

Няма никакво подозрение, че дейностите на нашите способени органи са били в сходство с интернационалните правила, означи Министерството на външните работи на уеб страницата си,  отхвърляйки " неоснователните обвинявания " на европейски страни, упрекнати от Минск, че политизират случая. Този случай би трябвало да се преглежда от позиция на сигурността , отбелязва министерството, имайки поради бомбената опасност, довела през вчерашния ден до кацането в Минск на аероплан на " Райънеър ", пътуващ от Гърция за Литва, и двете - членки на Европейски Съюз.

Руската дипломация назова през днешния ден западните обвинявания към Беларус " шокиращи ".  " Шокиращо е, че Западът счита, че случаят във въздушното пространство на Беларус е " фрапантен ", написа иронично във Facebook говорителката на съветското външно ведомство Мария Захарова. Тя означи, че в предишното западните страни са взели участие в отвличания, наложително кацане на самолети и противозаконни арести. Кремъл съобщи през днешния ден, че интернационалните органи на гражданската авиация би трябвало да се произнесат по случая, довел до приземяването на цивилен полет в Беларус и ареста на опозиционер на борда.

Съществуват избрани интернационалните правила и интернационалните органи по гражданско въздухоплаване би трябвало да дадат оценка, сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Песков прикани още за " трезва оценка " на случая, отбелязвайки, че към този момент има апели за наказания след процедура, която съгласно него, е протекла съгласно интернационалните правила.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР