Снимка: ПИК TVЗа ново убийство в София съобщи сайтът на

...
Снимка: ПИК TVЗа ново убийство в София съобщи сайтът на
Коментари Харесай

Журналистите хукнаха по улиците по сигнал на Карбовски за убийство! Но не намериха труп и полиция около Испанската гимназия

Снимка: ПИК TV

За ново ликвидиране в София заяви уеб сайтът на Мартин Карбовски преди минути, както ПИК осведоми. Според него е бил погубен човек зад испанската езикова гимназия " Мигел де Сервантес " в София и на място имало засилено полицейско наличие.

От Столична дирекция на вътрешните работи обявиха пред ПИК, че подобен сигнал все още нямат, а на място екип на ПИК TV също промери информацията. Оказа се, че към образователното заведение няма никаква полиция, нито мъртвец, а от близките магазини и заведения даже не са чували за сходна информация. 

" Не знаем дали Карбовски е излъгал или не, само че ние сме тук през целия ден и не сме видели полиция ", обявиха хора от квартала. 

 Репортерът на ПИК TV Нели Пенкова заяви на място, че обстановката е изцяло умерено и няма данни за никакви закононарушения в региона. Полицейство наличие не е имало през целия ден, са удостоверили и от учебното заведение, тъй че остава тайнственост дали Мартин Карбовски е излъгал или се е пошегувал и каква е повода да заяви сходна информация обществено в медията си.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР