Снимка: ПФК Черно мореЧерно море победи Светкавица Търговище с 2:1

...
Снимка: ПФК Черно мореЧерно море победи Светкавица Търговище с 2:1
Коментари Харесай

Илиан Илиев даде шанс на футболисти с по-малко игрови минути в контрола

Снимка: ПФК Черно море

Черно море победи Светкавица Търговище с 2:1 в контролна среща, играна на стадион “Младост ” във Варна. Спарингът се организира в две полувремена по 30 минути, а в него треньорът на “моряците ” Илиан Илиев даде игрови минути на играчите, които по-малко вземат присъединяване в срещите за състезание. И двете попадения в мача осъществя Велислав Василев.

“Зелено-белите ” поведоха в резултата в 14-ата минута. Велислав Василев получи топката на дъгата на наказателното поле и стреля с левия крайник за 1:0. Само три минути по-късно гостите получиха право да изпълнят 11-метров углавен удар за игра с ръка, който бе трансфорат в гол от Румен Русков. Последваха пропуски пред вратата на Светкавица, само че до почивката нов гол не падна.

През втората част Черно море владееше самодейността и създаваше всичко по-опасно пред вратата на водача в Трета лига. Няколко рискови удара на Илиан Илиев, Родриго Вилела и Денислав Ангелов бяха избавени от стража на Светкавица. От своя страна гостуващият отбор имаше единствено една обстановка за гол през второто полувреме, само че стражът Георги Георгиев съумя да се намеси уместно и избави. В последната минута на срещата Родриго Вилела центрира отляво и постави топката на главата на Велислав Василев, който вкара за 2:1, с което оформи и крайния резултат.

Съставът на Черно море: Иван Дичевски (Георги Георгиев), Влатко Дробаров, Стефан Станчев, Мартин Дичев, Емил Янчев, Файсел Касми, Георги Божилов (Родриго Вилела), Мехди Букаси, Велислав Василев, Павел Георгиев, Илиан Илиев (Лъчезар Йорданов, Денислав Ангелов).

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР