Снимка PexelsЗам.-кметът на столицата Дончо Брабалов коментира в студиото на

...
Снимка PexelsЗам.-кметът на столицата Дончо Брабалов коментира в студиото на
Коментари Харесай

Зам-кмет на столицата: Няма да вдигаме данъците и няма да затягаме мерките засега

Снимка Pexels

Зам.-кметът на столицата Дончо Брабалов разяснява в студиото на „ Тази заран “ по Би Ти Ви дали ще бъдат вдигани налозите в София: " Независимо от усложнената конюнктура и спада на приходите от разнообразни действия, не се обмисля повдигане на налозите в София следващата година ", сподели той. 

" Не се обмисля въвеждане на вечерен час за столицата, сподели зам.-кметът на София Дончо Барбалов. Засега единствената мярка е затварянето на нощните заведения за 14 дни.

Ако излезем от алената зона като регионален град, няма да се постановат други ограничения “, сподели в студиото на „ Тази заран “ на Би Ти Ви зам. кметът.

Имаме закъснение от проекта за приходите на столицата от няколко милиона лв. от това, чеДопълнителни средства за градския превоз 4,6 млн. лева.За идната година е планувана огромна капиталова стратегия. За благополучие главната част от приходите на столицата идват от налози и то най-вече от налог върху имуществото

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР