Снимка PexelsВсе по-строги ограничителни мерки има вече в някои страни

...
Снимка PexelsВсе по-строги ограничителни мерки има вече в някои страни
Коментари Харесай

В магазин в Австрия вече може да влезе само този, който има отрицателен тест за Ковид

Снимка Pexels

Все по-строги ограничаващи ограничения има към този момент в някои страни по света.

Виена по това време на годината нормално ухае на греяно вино и коледни сладки и събира многочислени туристи, само че този път е извънредно притихнала. Австрийската столица посрещна една доста друга Коледа. Един от най-празничните градове на Европа остана запустял, без типичното раздвижване. Очертава се и такава Нова година, защото Австрия влиза в третата си и най-строга обсада - затворени заведения за хранене, магазини, хотели, оповестява Нова тв.

Ще работят единствено магазините за хранителни артикули и първа нужда, аптеките, бензиностанциите, пощите и банките. От 18 до 24 януари австрийците ще могат да посещават магазините единствено след негативен тест за ковид или с маска с висока отбрана. Поради тази причина страната провежда всеобщо тестване на популацията на 16, 17 и 18 януари. За задачата се отварят специфични пунктове в цялата страна. Правилата, които влизат в действие от 27 декември, включват и възбрана да се събираме с повече от един член на друго домакинство в затворено пространство. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР