Снимка PexelsВремето постепенно се нормализира за сезона. Днес вятърът временно

...
Снимка PexelsВремето постепенно се нормализира за сезона. Днес вятърът временно
Коментари Харесай

Облаците се разкъсват днес

Снимка Pexels

Времето последователно се възстановява за сезона. Днес вятърът краткотрайно ще се ориентира от запад-северозапад и ще е слаб до сдържан. Максималните температури ще са сред 6 и 11 градуса, тук-там в югозападните региони - до 13-14 градуса, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Облачността ще намалее, в Югозападна България - до слънчево време. Видимостта в западните региони на Дунавската низина и в Горнотракийската равнина за малко ще се усъвършенства. Атмосферното налягане e по-високо от междинното за декември и ще се задържи съвсем без смяна.

Над Черноморието преди обяд ще е облачно, на обособени места - мъгливо, само че след обяд облачността ще са раздра. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури на въздуха ще са 7-10 градуса. Температурата на морската вода е 10-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево, с по-значителна облачност преди обяд в ниските елементи. Ще духа до сдържан, по високите и открити елементи - краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9 градуса, на 2000 метра - към 4.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР