Снимка PexelsВероятно ще е нужна и трета доза на Пфайзер,

...
Снимка PexelsВероятно ще е нужна и трета доза на Пфайзер,
Коментари Харесай

Алберт Бурлапреди: Вероятно ще е нужна и трета доза на Пфайзер

Снимка Pexels

Вероятно ще е нужна и трета доза на " Пфайзер ", каза главният изпълнителен шеф на Pfizer Алберт Бурла. Тя би трябвало да бъде сложена в границите на 6 до 12 месеца след първите две дози, разяснява експертът. 

Главният изпълнителен шеф на Pfizer Алберт Бурла съобщи, че хората евентуално ще се нуждаят от трета, бустерна доза на имунизацията против COVID-19 на компанията в границите на 6 до 12 месеца след поставените първи две дози, написа

По думите на Бурла по-късно евентуално ще се наложат годишни реваксинации.

" Всичко това обаче следва да бъде доказано. Новите разновидности на Covid-19 ще играят основна роля за това ", разяснява основният изпълнителен шеф на Pfizer.

Подобна позиция изрече и изпълнителният шеф на BioNTech Угур Шахин в края на февруари в изявление за Spiegel. Пред изданието той съобщи, че най-късно идната година евентуално ще би трябвало има трета доза и по-късно постоянни реваксинации.

Pfizer и Biontech както и други производители изследват сега резултата на вероятните " бустерни " ваксини, отбелязва Spiegel.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР