Снимка PexelsВ последния ден на годината времето ще е дъждовно,

...
Снимка PexelsВ последния ден на годината времето ще е дъждовно,
Коментари Харесай

Дъжд при старта на новата 2021 година

Снимка Pexels

В последния ден на годината времето ще е дъждовно, вещае прогнозата за времето. С прекосяването на леден атмосферен фронт през днешния ден от запад на изток тук-там ще превали дъжд. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще отслабне. Максималните температури ще са от 5-8 в западните региони, до 14-16 градуса в източните региони. В новогодишната нощ в Източна България към момента ще превалява, само че до сутринта и там преваляванията ще спрат, предава Булнюз.

В съвсем цялата страна вятърът ще стихне, в североизточните региони ще е до сдържан от северозапад. По Черноморието преди обяд ще е най-вече слънчево, след обяд облачността ще се усилва и вплътнява. Ще продължи да духа до сдържан югозападен вятър. В новогодишната нощ ще превали дъжд.

Максимални температури на въздуха: 13-16 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще е 2-4 бала. В планините облачността ще е забележителна. Ще превалява дъжд, над 1700 метра - сняг. Ще духа мощен до плевел югозападен вятър. След обяд в масивите от Западна България вятърът ще отслабне и ще се ориентира от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра - към 6, на 2000 метра - към 0 градуса. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР