Снимка: PexelsУелс и Швейцария направиха 1:1 във втория мач от

...
Снимка: PexelsУелс и Швейцария направиха 1:1 във втория мач от
Коментари Харесай

Уелс и Швейцария направиха 1:1 на европейското по футбол

Снимка: Pexels

Уелс и Швейцария направиха 1:1 във втория мач от европейското състезание по футбол. Двубоят от Група " А " се игра в Баку.

 

Двата тима предложиха динамична среща изключително през второто полувреме, когато паднаха и двата гола. Швейцария поведе в 49-та минута посредством Бреел Емболо след удар с глава. Джердан Шакири центрира от корнер и Емболо остави беззащитен Джоел Уорд. Кийфър Муур обаче изравни също с глава в 74-та минута. Той изпревари защитата при центриране на Морел и не остави шансове на Ян Зомер. В края на мача швейцарците натиснаха съществено в търсене на надвит гол, само че Уорд съумя да направи няколко отлични спасявания.

Така в група " А " Италия води с 3 точки, а Швейцария и Уелс са с по една. Турция е на дъното към този момент без извоювана точка. Следващите дуели на двата отбора са на 16 юни. Уелс ще играе с Турция още веднъж в Баку, до момента в който Швейцария ще пътува до Рим за конфликт с Италия. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР