Снимка: PexelsТурция обяви най-строгия локдаун от началото на пандемията. За

...
Снимка: PexelsТурция обяви най-строгия локдаун от началото на пандемията. За
Коментари Харесай

Турция обяви най-строгия локдаун от началото на пандемията

Снимка: Pexels

Турция разгласи най-строгия локдаун от началото на пандемията. За три седмици от четвъртък е в действие възбрана за излизане на открито.

Търговските вериги ще работят с лимитирано работно време. Затварят се всички работни места, като се изключи някои производства.

Всички възпитаници минават на отдалечено образование. Спират работа заведенията за хранене, заведенията за бързо хранене и кафенетата. Междуградските транспорти ще се реализират единствено със особено позволение.

Мерките бяха наложени, откакто частичният локдаун и вечерният час не доведоха до претенции спад на заразяването.

С над 35 хиляди нови случая на ден, Турция е на едно от първите места в света.

" Трябва да свалим броя на новите случаи под 5 хиляди дневно. Ако не го създадем, откакто Европа навлиза в интервал на облекчение на рестриктивните мерки, ще понесем съществени последици. Както за туризма, по този начин и за търговията и образованието. Пълният локдаун стартира в четвъртък, тъкмо в 19 часа. Ще продължи до 5 сутринта на 17-и май ", съобщи президентът на Турция Реджеп Ердоган.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР