Снимка: PexelsСлънчево време над цялата страна в близките дни, сочи

...
Снимка: PexelsСлънчево време над цялата страна в близките дни, сочи
Коментари Харесай

Слънчево време над цялата страна в близките дни

Снимка: Pexels

Слънчево време над цялата страна в околните дни, сочи прогнозата на синоптиците. Във вторник-сряда оптималните ще доближат до 38°.

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде безоблачно и безшумно. Очакват ни утринни температури сред 12 и 18 градуса. И на следващия ден денят ще е безоблачен, с оптимални температури сред 27° и 32°, в София – към 27°.

По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има над планинските региони в Югозападна България, където на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан североизточен вятър.

Предимно слънчево ще е и по Черноморието. Ще продължи да духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 27° и 32°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

И в планините ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни след обяд над масивите от Югозападна България, където на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури в курортите – от 16 градуса на Алеко до 25 в Банско. В Боровец и Пампорово – към 20 градуса.

Oблачно, с превалявания от дъжд, на доста места и гръмотевици ще бъде времето на Британските острови, във Франция и Западна Германия, до момента в който на Пиренейския и Апенинския полуостров ще е най-вече слънчево. На Балканите ще доминира слънчево време, с повече облаци в планиските региони, като на обособени места там и ще превали.

У нас и в околните дни ще се задържи слънчево, със слаб, след обяд по морския бряг, до сдържан източен вятър. Температурите ще се покачват и в средата на новата седмица в цялата страна оптималните ще са към и над 35°.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР