Снимка: pexelsЩе имаме вероятно най-бързо създадената ваксина в човешката история.

...
Снимка: pexelsЩе имаме вероятно най-бързо създадената ваксина в човешката история.
Коментари Харесай

Германия: Ще имаме най-бързо създадената ваксина в човешката история

Снимка: pexels

Ще имаме евентуално най-бързо основаната ваксина в човешката история. Това съобщи немският здравен министър Йенс Шпан пред телевизия ZDF, съобщи организация „ Ройтерс ”, представена от обстоятелства.бг.

Йенс Шпан сподели, че чака да има ваксина против COVID-19 през идващите месеци, или следващата година сигурно. Той не се ангажира с съответен период и не разкри какъв брой дълго ще продължи имунитетът на имунизираните лица.

„ Но едно нещо можем да кажем – това е, че с помощта на взаимната работа на откриватели, учени и обществеността, евентуално ще имаме най-бързо основаната ваксина в историята на човечеството ”, сподели здравният министър на Германия.

Преди дни съветският президент Владимир Путин съобщи, че Русия първа в света е основала ваксина против ковид, само че западните здравни специалисти имат съществени подозрения дали тя е безвредна и ефикасна. Венецуела е изразила подготвеност да тества съветската ваксина, съобщи ТАСС. Западните страни все още не са изразили подготвеност да се доверят на Москва, тъй като това може да заплаши здравето на жителите им.

Рисковано е да се употребява новата съветска ваксина, безапелационен е Клаус Чичутек, президент на немския институт „ Паул Ерлих “, който дава отговор за лицензирането на ваксини, съобщи DW. Чичутек счита, че имунизацията има редица дефекти: „ Необходимо е да се съберат задоволително статистически постоянни данни за ефекта и сигурността на имунизацията. Изглежда обаче, че за тази ваксина такива не са събрани “, споделя той. Чичутек има поради, че имунизацията не е минала през наложителната трета фаза, която нормално продължава няколко месеца и обгръща хиляди проби върху хора.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР