Снимка: PexelsСериозна прогноза дадоха експерти на Световната здравна организация. Те

...
Снимка: PexelsСериозна прогноза дадоха експерти на Световната здравна организация. Те
Коментари Харесай

СЗО: Може да има 6 месеца тежък път, но ваксините ще обърнат хода на пандемията

Снимка: Pexels

Сериозна прогноза дадоха специалисти на Световната здравна организация. Те предизвестиха, че може да има шест месеца " тежък, тежък път " през 2021 година преди имунизациите да извърнат хода на пандемията на ковид, съобщи Агенция Франс Прес.

Мария Ван Керхове, механически началник СЗО за борбата против COVID-19, съобщи, че в доста страни обстановката е доста тревожна - и ще се утежни.

„ Шепа страни в действителност виждат необикновено интензивно предаване “, изключително в Европа и Северна Америка, с „ някои в действителност страховити цифри във връзка с случаите, хоспитализациите и приеманията в отделения за интензивно лекуване “, сподели тя.

Социалните контакти на семействата през интервала на Коледа и Нова година ще докара до по-нататъшно повишаване на броя на случаите през януари, сподели тя онлайн на събитие по каналите на СЗО в обществените медии.

" Започваме да го виждаме сега; ще го забележим през идващите седмици. В доста страни ще забележим обстановката да се утежни, преди да се усъвършенства, " сподели тя.

Майкъл Райън, шеф на СЗО за изключителни обстановки, сподели, че е имало вълна от упования, когато имунизациите са почнали да се стичат предишния месец, само че хората не са могли да си поемат въздух и да отслабят бдителността си против заболяването.

" Всички сме в една година. Това е в действителност доста дълга борба ", сподели той. „ Предстоят ни още три или шест месеца тежък, тежък път. Но можем да го създадем. Кавалерията идва, имунизациите идват - само че те към момента не са тук, за множеството хора по света. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР