Снимка: PexelsСъюзът на средношколците в Северна Македония обяви, че от

...
Снимка: PexelsСъюзът на средношколците в Северна Македония обяви, че от
Коментари Харесай

Ученици от Северна Македонияна протест, ако се учи само от вкъщи

Снимка: Pexels

Съюзът на средношколците в Северна Македония разгласи, че от петък стартират митинги срещу решението на министерството на образованието образователната година за тях да стартира единствено от у дома, оповестяват македонските медии.

Учениците в междинните учебни заведения желаят да имат право на избор, т.е. образованието да бъде комбинирано - онлайн и с физическо наличие, предава Българска телеграфна агенция.

Ако на 15 септември стартира образование единствено онлайн, ние ще бъдем офлайн, т.е. ще бойкотираме образователните часове, съобщи ръководителят на Съюза на средношколците Бленди Ходаи.

Решението бе взето от 51 представители на средношколците от 17 града в Северна Македония на онлайн съвещание през вчерашния ден. В петък те бяха на среща с министъра на опазването на здравето Венко Филипче, на която участваха и служебният министър председател Оливер Спасовски и още няколко министри.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР