Снимка PexelsСамо за един месец - през август - руските

...
Снимка PexelsСамо за един месец - през август - руските
Коментари Харесай

Руските банки внесли 1,62 милиарда долара в брой в страната

Снимка Pexels

Само за един месец - през август - съветските банки са внесли в страната 1,62 милиарда $ в брой. Това е 1,8 пъти повече от индикаторите за юли-2020 и август-2019 година, демонстрира статистиката на Централната банка.

Това е 1,8 пъти повече от индикаторите за юли-2020 и август-2019 година, демонстрира статистиката на Централната банка, представена от  

От друга страна, пазаруването на евро е намаляло доста, възлизайки на едвам 215,4 милиона $. Тази сума е три пъти по-малка от юли-2020 и 5,7 пъти по-малка от август предходната година. През първите осем месеца на 2020 година кредитните институции са внесли в Русия 12,7 милиарда $ и 3,5 милиарда евро. Това демонстрира очевиден превес на $. А през 2019 съотношението бе в интерес на еврото - надлежно 7,1 милиарда $ и 7,7 милиарда евро.
Експертите изясняват покачвания интерес към американската валута с вероятната политическа неустойчивост в Съединени американски щати след президентските избори. В този смисъл Русия се държи по същия метод като другите нововъзникващи международни пазари.

Агван Микаелян, член на съвета на шефовете на одиторската и консултантска мрежа FinExpertiza, означи, че в случай че едната страна не признае успеха на другата след изборите, международната стопанска система я чакат проблеми.

В момента цялата демократична машина е впрегната за победа на Джо Байдън. Този човек обаче демонстрира рискови признаци на старческа склероза – в предизборна тирада не помни даже името на съперника си Доналд Тръмп. Мнозина анализатори още занапред считат, че Байдън е пионка, която ще бъде местена както е угодно на дълбоката страна, в случай че успее да заблуди американците и те да изберат марионетката за собствен президент.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР