Снимка PexelsС разхлабването на мерките се очака да започне и

...
Снимка PexelsС разхлабването на мерките се очака да започне и
Коментари Харесай

Експерт в навигацията предупреди за поскъпване на самолетните билети

Снимка Pexels

С разхлабването на ограниченията се очака да стартира и повишаване на някои услуги. Олег Пантелеев, специалист в региона на авиацията, изпълнителен шеф на организация „ AviaPort “, счита, че през февруари-март 2021 година цените на самолетните билети ще бъдат ниски, само че от април те ще порастват бързо.

" Вярвам, че като цяло, цените няма къде да паднат. Както се споделя, по-евтино е единствено гратис. Най-общо казано, настоящето равнище на цените не подсигурява рентабилността на въздушния превоз, затова самолетните компании би трябвало или да понижат разноските (но на практика няма резерви), или да спрат дъмпинга ", споделя Пантелеев представен от БГНЕС.

Той прибавя, че самолетните компании няма да могат да съществуват безпределно в актуалната обстановка. " Не можете просто да загубите няколкостотин милиона и да се преструвате, че не се е случило нищо извънредно. Тези загуби би трябвало да бъдат върнати. Разбира се, до момента в който стартира банкрутът на съветските самолетни компании, предлагането ще надвиши търсенето и през февруари-март в случай че няма банкрути можем да забележим ниски цени. Но от април ще има напредък и, имам вяра, доста бърз напредък ", продължава Пантелеев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР