Снимка PexelsПромяна подготвя една от най-големите социални мрежи. Twitter обяви

...
Снимка PexelsПромяна подготвя една от най-големите социални мрежи. Twitter обяви
Коментари Харесай

Платени публикации тръгват в Twitter

Снимка Pexels

Промяна приготвя една от най-големите обществени мрежи. Twitter разгласи две огромни промени в метода си на работа. Първата е, че потребителите ще могат да печелят пари от изявленията си, като взимат такси от своите почитатели. Втората оригиналност е основаването на групи. Първата услуга се споделя Super Follows. Чрез нея потребителите на Twitter ще могат да основават в допълнение наличие, което да е налично единствено за почитателите им, които платят за него, предава Нова тв.

Това могат да са доста неща - личен бюлетин, затворена група, виртуална значка или достъп до спомагателни туитове и изявления. Twitter дава за образец месечна такса от пет $ на месец, която дава достъп до няколко от тези благоприятни условия по едно и също време. Според обществената мрежа по този начин потребителите могат да основават общности и да получават пари от своите почитатели непосредствено.

Очаква се компанията да взима дял от заплащанията, само че не е конкретизирано дали това ще е по този начин и какъв брой. Другата оригиналност в Communities. Това е функционалност за основаване на групи в Twitter, които да са съсредоточени в разнообразни сфери, тематики и ползи. Те ще са сходни на групите във Фейсбук. Очаква се публично компанията да показа новите си функционалности пред анализатори и вложители, само че към момента не е ясно по кое време ще стане това. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР