Снимка PexelsПриродата е безпощадна. В сутрешните часове на 12 ноември

...
Снимка PexelsПриродата е безпощадна. В сутрешните часове на 12 ноември
Коментари Харесай

Ураганът Ета“ се насочва към Западна Флорида

Снимка Pexels

Природата е безпощадна. В утринните часове на 12 ноември се чака ураганът от 1-ва категория " Ета “ да доближи западния бряг на щата Флорида, написа Прогнозите са за ветрове със скорост до 150 км/ч и проливни дъждове, които поради ниската скорост на придвижване на въздушната маса ще доведат до съществени наводнения, трайни спирания в електрозахранването и обилни материални вреди.

За това предизвестява посолството на България във Вашингтон.

Най-засегнати ще бъдат регионите към градовете Сейнт Питърсбърг, Тампа и Орландо.

Призоваваме всички наши сънародници, които се намират в тези региони, без закъснение да вземат ограничения за отбрана на здравето и имуществото си, както и прецизно да извършват напътствията на локалните управляващи, включително такива за евакуация. При нужда от подпомагане, можете да се свържете с Посолството на Република България във Вашингтон на тел.: (202) 387-5770, най-близкото посланичество на всяка друга държава-членка на Европейския съюз или локалните служби на Червения кръст.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР