Снимка PexelsПравителството ще въведе глоби до десет хиляди британски лири

...
Снимка PexelsПравителството ще въведе глоби до десет хиляди британски лири
Коментари Харесай

10 000 паунда глоба за нарушаване на карантината във Великобритания

Снимка Pexels

Правителството ще вкара санкции до 10 хиляди английски лири за хора, които нарушават разпоредбите за самоизолация, като част от подготовката за предстоящата втора вълна на ковид, написа английският вестник The Times, представена от

Хората с ниски приходи ще получат 500 английски лири, с цел да се самоизолират вкъщи с цел да бъде забавено разпространяването на ковид.

Глобите за нарушение на разпоредбите за самоизолация ще стартират от 1000 паунда - в сходство с наказването за нарушение на карантината след интернационално пътешестване - само че могат да се усилят до 10 000 паунда за повторни нарушавания.

Новите случаи се усилиха до четиримесечен връх от 4 422 през вчерашния ден, а Борис Джонсън се чака да направи телевизионно послание към нацията във вторник, с цел да разгласи в допълнение стягане на рестриктивните мерки за елементарния живот.

Този уикенд министър председателят ще разисква с членовете на кабинета, в това число финансовия министър Риши Сунак, за това какъв брой универсални и широкообхватни би трябвало да бъдат новите ограничения, на фона на страховете за положението на стопанската система.

Ще бъдат разисквани разнообразни разновидности, в това число затваряне на всички кръчми и заведения за хранене или налагане на вечерен час и възбрана за другарство на другари и обособени семейства в цялата страна.

Очаква се обаче Джонсън да отхвърли апелите на учените за неотложно национално двуседмично блокиране „ за спиране на веригата “, откакто бе приканен от финансовия министър да сведе до най-малко броя на предприятията, наранени от нови ограничавания.

Той въпреки всичко не изключва общонационална карантина, в случай че ситуацията се утежни фрапантно.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР