Снимка:PexelsПътуващи за Швейцария лица от 29 държави от 6 юли

...
Снимка:PexelsПътуващи за Швейцария лица от 29 държави от 6 юли
Коментари Харесай

Швейцария слага ограничения за пристигащи от 29 рискови държави

Снимка:Pexels

Пътуващи за Швейцария лица от 29 страни от 6 юли ще би трябвало да се записват при идването си и да се самоизолират, с цел да се предотврати активизиране на ковид, заяви през вчерашния ден швейцарското държавно управление, представено от Ройтерс.

В листата са Съединени американски щати, Швеция, Бразилия и Русия, избрани като страни с висок риск от болест.

Пристигащи в Швейцария, които са били в посочените страни през 14-те дни преди идването си, би трябвало да уведомят швейцарските управляващи, незабавно след влизането си в страната и по-късно да се карантинират за 10 дни, разгласи държавното управление, осведоми Българска телеграфна агенция.

В листата с рисковите страни са също Аржентина, Чили, Колумбия, Саудитска Арабия, Южна Африка и Сърбия. Списъкът ще се обновява според от ситуацията.

През последните дни броят на инфектираните в Швейцария стартира да се усилва, което ускори опасенията за втора вълна от COVID-19, само че границите с Италия, Австрия, Германия и Франция сега са отворени.

Швейцария анулира доста от наложените ограничавания, като отвори учебни заведения и магазини. До момента позитивните проби в страната са 31 967, а 1686 души са умряли от COVID-19 по време на пандемията.

Швейцария е част от Шенгенското пространство от 26 страни, в което всекидневно няма гранични инспекции. Пътувания от Швейцария са позволени към всички страни от Шенген, като се изключи Швеция, която е в листата с рисковите страни.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР