Снимка PexelsОвен За Вас, както и за всички праволинейни Овни,

...
Снимка PexelsОвен За Вас, както и за всички праволинейни Овни,
Коментари Харесай

Обещаващ петък за някои от зодиите

Снимка Pexels

Овен
За Вас, както и за всички праволинейни Овни, това ще бъде доста удобен ден. Днес можете да говорите всичко, което Ви мине през разум, и никой няма да се обиди, нито ще Ви запомни с неприятно. Много сте онергични и сте в положение да преодолеете всякаква бариера, само че на тези, които са с Вас, е мъчно да се придържат към такова движение. Бъдете снизходителни към тях. Днес сте изключително привлекателни за представителите на противоположния пол и по тази причина не би трябвало да се учудвате на многочислените знаци на внимание, нито на комплиментите и обясненията. Само помнете, че сред тези, които Ви хвалят, евентуално има и най-обикновени ласкатели. 

 
Телец
Днес в хода на събитията ше станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще раберете всичко малко по- късно!

Близнаци
Отделете малко време и намерете за своя обичан човек играчки, която оптимално да подхожда на неговото лице, форма или общо въодушевление. Именно в този момент възможностите да намерите такова чусдо, са много огромни. Всъщност, може да се случи и противоположното: купувайки играчка, може да срещнете човек, който ужасно да наподобява на нея и който да се окаже, че Ви е подарък от ориста.

Рак
Днес на Вашия обичан човек ще бъде забавно да си обясни аргументите за Вашето държание. Дори и да няма никакви особени аргументи, а и държанието Ви да не се разграничава кой знае какъв брой от нормалното, звездите предлагат да измислите нещо. В противоположен случай има заплаха, да Ви заподозрат в престореност.

Лъв
В последно време сте работили в необикновено бързо движение:или физическо, или умствено. Дошло е време да поспрете. Откажете се от някои предложения и направете същинска обедна отмора, като планирайте да останете известно време на саме. Спадът на интензивността ще бъде потребен освен на Вас, само че и на портмонето Ви, а умножаване на средствата за черни дни, е доста значимо, в случай че желаете да извлечете максимума от бъдещо пътешестване.

Дева
Днес не би трябвало да разчитате на Фортуна. Тя е сляпа, и дори, без да желае да Ви обиди, може да изхвърли всяка хитрина. Каните се, да повторите неточност, която един път сте правили. Нали трябваше да си напарвите съответните заключения? Нужно ли Ви е още веднъж да се разочаровате?

Везни
Понякога е по-безопасно да предоставите контрола над Вашите спестявания на някой различен, да вземем за пример на високопоставени хора. А от време на време е назад - най-добре е, да контролирате всичко независимо. Сега е настъпил миг, когато всичко свое е добре да държите при себе си, изключително в случай че пътешествате и може да се случи нещо във всеки миг. Допълнителният багаж няма да сътвори толкоз доста проблеми, както наподобява на пръв взор.

Скорпион
Чувствата Ви са подготвени да излязат на показ. Възможно е обкръжаващите Ви да си помислят, че сте доста непостоянни и непредсказуеми. Обикновено сте живо олицетворение на преданността и обичате постоянството във всичко. Но в този момент по някаква причина не можете да се накарате да извършите въпреки и едно нещо по този начин, както сте го правили през вчерашния ден или през всички минали месеци до в този момент. Не се плашете! Възможно е да е пристигнало време нещо да се промени, а Вселената към този момент е съставила проект, по какъв начин да Ви помогне.

Стрелец
Подходящ ден за договаряния, срещи с евентуални сътрудници, а също и с авторитетни хора, способни да поддържат започнатото от Вас. Днес може да убедите който си желаете в своята справедливост, като не полагате за това съществени старания. Умението да взимате решения ще Ви бъде много потребно, когато се сблъскате лице с лице с недоброжелателите. Тогава те под паника ще избягат от мястото на срещата. Този ден е извънредно подобаващ за проявление на самодейност в персоналните връзки, и това ще е от изгода. Ако пък сте в развой на търсене на своята „ половинка ”, бъдете подготвени за съдбоносна среща.

Козирог
За хората, с които поддържате връзка, контакта с Вас е голямо наслаждение, а и също така от Вас може да се научат на доста неща. Днес ще се опитат да приложат на процедура получените от Вас познания, колкото и да не е подобаващ момента и без значение от вероятността резултатите да не са изключително положителни. Непременно ще забележите това и ще им обърнете внимание.Еъзможно е дже да ги помолите, да понамалят ентусиазма най-малко малко...

Водолей
Нещо е на път да се случи, и Вие чудесно знаете това. Възможно е, да е извънредно време, с цел да определите среща на индивида, по който от много от дълго време въздишате и да си изясните, дали и двамата сте подготвени, да изведете връзките си на ново равнище. Последното, направено от Вас предложение е изцяло допустимо да бъде признато. Или да е била получена и утвърдена Вашата кандидатура.... Убедете се, че сте подготвени за огромна изненада в живота си. Не поемайте прекалено много отговорности, защото доста скоро няма да сте господари на личното си време....

Риби
Напрежението през денонощието последователно ще намалее. Ще станете по-гъвкави и изобретателни и може да прилагате за решение на настоящи задания освен директни, само че и „ обиколни ” и неофициални пътища. Старайте се да не се пробвате да заглушавате неприятностите с алкохол или по други сходни способи. Преди да извършите нещо, убедете се, че сте избрали вярното направление. Избягвайте нечестността в работата и в общуването.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР