Снимка: PexelsОт следващата седмица в страната ще заработят 500 центъра

...
Снимка: PexelsОт следващата седмица в страната ще заработят 500 центъра
Коментари Харесай

Британците, които работят в ключови за страната отрасли, ще бъдат тествани всеки ден

Снимка: Pexels

От идната седмица в страната ще проработят 500 центъра за всекидневно тестване на служащи, набелязани за контактни лица на инфектирани хора. Но още от тази седмица към този момент заработиха няколко от тези обекти за предпочитано тестване, включително и в дистрибуторските центрове на огромните супермаркети.

Ако са били контактни, само че с негативен тест, те ще не престават работата си, добавя Българска телеграфна агенция.

Британците, които работят в основни за страната браншове, ще бъдат тествани всекидневно на работните места, ако са се оказали контактни лица на инфектирани с ковид хора, съобщи Ройтерс. Ако пробата им е негативен, те ще продължат работата си, вместо да би трябвало да се самоизолират, както е до момента, разгласи английското държавно управление.

Супермаркети в страната оповестиха, че някои артикули са на привършване поради понижени доставки. Бензиностанции бяха принудени да спрат работа заради същата причина. До това се стигна, откакто националното здравно приложение, въведено поради ковид, набеляза стотици хиляди служащи за контактни лица на хора, инфектирани с ковид и те трябваше да спрат работа и да се самоизолират.

В резултат на това английското държавно управление реши да вкара всекидневно тестване на служащите от основните браншове. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР