Снимка: PexelsОт 15:30 ч. е преустановено движението на влакове в

...
Снимка: PexelsОт 15:30 ч. е преустановено движението на влакове в
Коментари Харесай

Влак на БДЖ е блокиран в тунел, скали удариха локомотива и затрупаха изхода

Снимка: Pexels

От 15:30 ч. е прекратено придвижването на влакове в сектора от теснопътната линия сред гарите Цветино и Аврамово заради паднала скална маса директно след тунел 16. По тази причина пътнически трен № 16105 от Септември за Добринище престоява в тунела, откакто локомотивът на композицията се е блъснал в скалната маса на излизане от тунела, оповестиха от държавния жп транспортьор, представени от OFFnews.

От съображения за сигурност пасажерите са останали на място във вагоните на влака. След почистване на скалната маса към локомотива от спешните екипи на БДЖ и НКЖИ ще бъдат подхванати дейности по евакуиране на композицията назад в гара Велинград. За задачата е изпратен спомагателен локомотив от Велинград, който да изтегли влака, защото сектора не е наличен за обезпечаване на различен превоз.

До възобновяване на придвижването пасажерите от влаковете, които се движат по теснопътната жп линия ще бъдат транспортирани с рейсове в сектора сред гарите Велинград и Аврамово.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР