Снимка PexelsОще по-строги мерки във Великобритания. Ето какво се променя:По-строга

...
Снимка PexelsОще по-строги мерки във Великобритания. Ето какво се променя:По-строга
Коментари Харесай

Още по-сериозни мерки в Англия

Снимка Pexels

Още по-строги ограничения във Англия. Ето какво се трансформира:

По-строга тристепенна система от местни ограничавания ще влезе в действие в Англия откакто на 2 декември изтече цялостната карантина поради Covid-19, оповестиха от английското държавно управление. 

Очаква се министър председателят Борис Джонсън да изложи цялостните си проекти в понеделник пред депутатите в Народното събрание, които включват детайлности по какъв начин фамилиите ще могат да се виждат с членове на други семейства по време на Коледа. Повече региони ще бъдат сложени в по-висока степен на локална карантина, с цел да бъде следен вируса, показаха от " Даунинг стрийт ". 

Още не е ясно по какъв начин тъкмо ще бъдат изменени рестриктивните мерки, само че цялостните детайлности преди излагането на така наречен " Ковид зимен проект " ще бъдат конкретизирани на изключителното неделно съвещание на кабинета. В някои региони ограниченията ще останат същите както преди налагането на цялостната карантина, само че упованията са, че на доста места степента на карантината ще бъде нараснала. 

Новата система ще бъде подложена на гласоподаване в Народното събрание. Това бе обещанието на Борис Джонсън при положение, че се постановат още ограничавания след привършване на цялостната карантина. 

В същото време десетки бяха задържани в събота по време на митинги против цялостната карантина в Ливърпул Лондон, Борнмът и Базилдън. Има ранени служители на реда.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР