Снимка PexelsОръжие е открила хърватската полиция в къщата на Даниел

...
Снимка PexelsОръжие е открила хърватската полиция в къщата на Даниел
Коментари Харесай

Нападателят от Загреб живеел с родителите си - откриха оръжие в дома му

Снимка Pexels

Оръжие е разкрила хърватската полиция в къщата на Даниел Безук, който рани служител на реда с няколко патрона пред входа на държавната постройка на площад " Сан Марко " в Загреб и по-късно се самоуби.

Семейната къща в село Клетище край Кутина, където Безук (22) е живеел с родителите си, е била оградена от полицията, оповестява Indeks.hr. По време на обиска в къщата участвали родителите на нападателя и брат му. Смята се, че младежът е получил оръжието посредством татко си, деец от войната. Според информацията досега, става въпрос за автоматизирана пушка. 

Директорът на полицията удостовери, че е открито оръжие и че полицията е в дома на фамилията на нападателя, където се търсят доказателства или информация за претекста за нападението.
Часове преди него виновникът написа във Facebook: „ Достатъчно измами и неразумно потъпкване на човешките полезности без отговорност “.

БГНЕС напомня, че през вчерашния ден пред постройката на хърватското държавно управление в Загреб беше ранен служител на реда след приложимост на огнестрелно оръжие. Раненият служител на реда бе откаран с кола за спешна помощ в болница. Малко по-късно нападателят бе открит мъртъв, като се твърди, че се е самоубил. Според очевидци при офанзивата се чул откос. Някои хърватски медии настояват, че нападателят е употребявал автомат Калашников при стрелбата по служителя на реда.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР