Снимка: PexelsОлимпийските игри в Токио ще се състоят по план,

...
Снимка: PexelsОлимпийските игри в Токио ще се състоят по план,
Коментари Харесай

Олимпийските игри в Токио ще се състоят по план

Снимка: Pexels

Олимпийските игри в Токио ще се състоят по проект, стана ясно след съобщение на японското държавно управление. По думите на министър Тамайо Марукава, която дава отговор за игрите, ще се вземат всички ограничения за сигурност и сигурност, с цел да може да се избегне възможна анулация на надпреварите.

" Приемам това изказване като повод към деяние. Ще работим за една безвредна и надеждна олимпиада, с цел да не се случи анулацията на игрите ", сподели тя.

Организаторите обмислят да усилят честотата на тестване на спортистите за ковид и възнамеряват да вършат такива проби всекидневно.

" Някои страни могат да имунизират спортисти, а други не. Ще организираме безвредни надпревари и чакаме състезатели от всички страни. Сега преглеждаме в детайли опцията за осъществяване на ежедневни проби ", сподели министърът.

Олимпийските игри в Токио трябваше да се проведат от 24 юли до 9 август 2020 година, само че поради пандемията от COVID-19 надпреварата беше отсрочено с една година и вместо това ще се организира от 23 юли до 8 август 2021-а.

Чуждестранните почитатели ще останат разочаровани, защото на 20 март уредниците взеха окончателното решение Олимпийските игри да останат затворени за чужденци. Въпросът дали наличието на японски фенове на спортни обекти ще бъде лимитирано ще получи решение по-късно.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР