Снимка: PexelsОбявиха четири дни за неработни в Москва заради Ковид.

...
Снимка: PexelsОбявиха четири дни за неработни в Москва заради Ковид.
Коментари Харесай

Обявиха четири дни за неработни в Москва заради Ковид

Снимка: Pexels

Обявиха четири дни за неработни в Москва поради Ковид. Кметът на съветската столица Сергей Собянин пуска хората от работа от 15 до 18 юни поради растежа на инфектираните, съобщи Българска телеграфна агенция.

Решението не се отнася до организациите, които поддържат градската инфраструктура, силовите ведомства и стратегическите предприятия.

Собянин предложи на московчани, изключително на по-възрастните, да си стоят вкъщи през цялата последваща седмица. Той прикани още жителите на града да се имунизират допустимо най-бързо. Извънредната " почивка " няма да се отрази на заплатите на работещите, защото спомагателните почивни дни ще са платени.

Днес Русия заяви, че за миналото денонощие са регистрирани 13 510 нови случая на ковид.

Сред записаните новозаразени 6701 са в Москва. Това е и най-големият брой инфектирани от началото на годината. През последната седмица увеличението на новите случаи на дневна база в цялата страна е 47 на 100.

Днес президентът на Русия Владимир Путин заяви, че към този момент 18 милиона души са имунизирани против COVID-19, при население от 144 млн. души.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР