Снимка PexelsНякои страни въвеждат нови ограничения. Във връзка с разпространението

...
Снимка PexelsНякои страни въвеждат нови ограничения. Във връзка с разпространението
Коментари Харесай

Комендантски час в Нидерландия от 23 януари

Снимка Pexels

Някои страни вкарват нови ограничавания. Във връзка с разпространяването на ковид Нидерландия вкара нови, по-строги ограничения, измежду които и " двойно тестване " на идващите в страната с въздушен или морски превоз от страни с " оранжев " и " червен " код, измежду които и България, оповестиха от Министерство на външните работи.

Холандските депутати утвърдиха предлагането на премиера Марк Рюте за комендантски час, като държавното управление съобщи, че той ще стартира от събота, 23 януари.

Парламентът поддържа комендантския час, при изискване че той стартира половин час по-късно от в началото плануваното, което значи, че той ще продължи от 21.00 до 4.30 ч. сутринта.

В страната влизат в действие и вътрешни ограничаващи ограничения, в това число на домашните визити. Те се лимитират, като вместо допустимите до момента двама души, жителите ще може да посрещат един път дневно най-вече един клиент на възраст над 13 година

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР