Снимка: PexelsНовият и по-опасен щам на коронавируса вече е засечен

...
Снимка: PexelsНовият и по-опасен щам на коронавируса вече е засечен
Коментари Харесай

Новият щам на коронавируса вече и в Ню Йорк

Снимка: Pexels

Новият и по-опасен вариант на ковид към този момент е засечен и в Ню Йорк. Както е известно, за първи път той бе видян във Англия. Новината заяви губернаторът Андрю Куомо.

Заразеният е мъж над 60 години в град северно от Олбъни. Той не е пътувал неотдавна и сега се възвръща. Към момента щатът Ню Йорк е направил пет хиляди теста за новия вариант и до момента е открит единствено един случай.

Опасенията са, че бързо разпространяване ще сложи на тестване потенциала на лечебните заведения и ще наложи затваряне на райони. Губернатор Куомо разгласи, че ще глобява лечебните заведения, които не са почнали използването на отпуснатите им дози ваксини до една следмица след приемането им.

Нарушителите няма да получават и нови количества. Федералното държавно управление е доставило 13 милиона дози на територията на страната, само че до момента са сложени едвам 4 милиона инжекции.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР