Снимка PexelsМартенските колебания продължават. Денят започва със слънце, облаците обаче

...
Снимка PexelsМартенските колебания продължават. Денят започва със слънце, облаците обаче
Коментари Харесай

Днес за последно ще е топло, идва захлаждане

Снимка Pexels

Мартенските съмнения не престават. Денят стартира със слънце, облаците обаче ще се усилват през по-късните часове. 

Максималните температури остават високи - сред 16 и 21 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще доминира слънчево време. След обяд облачността, междинна и висока, ще се усилва и вплътнява. Ще духа мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е особо 10, а на 2000 метра - към 2 градуса. 

Слънце ще грее и край морето, ще духа слаб югозападен вятър. На брега термометрите ще се качат до 18 градуса, а измежду вълните от 1-2 бала - до 9 градуса. 

През нощта против събота вятърът ще се усили и с него ще нахлува леден въздух. Минималните температури ще са сред 2 и 7 градуса. В събота ще е най-вече облачно, на обособени места, основно в Източна България, ще има и слаби превалявания от дъжд, в планините, над 1200 m - от сняг. Температурите ще се намалят доста и оптималните ще са от 3°-4° в Североизточна България до 11°-12° в южните региони.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР