Снимка: Pexelslamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Да кажете, че последните няколко дни не са

...
Снимка: Pexelslamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Да кажете, че последните няколко дни не са
Коментари Харесай

Риби: Днес ще Ви бъде трудно да вземете решение

Снимка: Pexels

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Да кажете, че последните няколко дни не са били леки, значи нищо да не кажете. На процедура са Ви доставяли всички и всичко. За благополучие в този момент ще имате задоволително време, с цел да се изолирате от тези, които са правили в последно време единствено неща, които да Ви работят на нервите. За себе си към този момент сте решили, че повече няма да допускате такова нещо. Възползвайте се от това оптимално, и не се тормозете да поканите и приятелите, с цел да се причислят към Вас.

Телец

Този нов човек, с който сте се срещнали, сега е облечен безупречно. Обожава да харчи пари и в случай че желаете да го настигнете, по-добре проверете сметаката в своята кредитна карта и пребройте парите в портмонето си. Ако не можете да бъдете наедно, дори и не се опитвайте. Има и по-добри способи да извършите усещане, само че в случай че все-пак всичко приключи с много огромни неналичия от Вашия бюджет, приемете всичко като урок.
 

Близнаци

Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.
 

Рак

Семейните работи може да се окажат затрудняващи, само че това няма да Ви спре от вмешателство, доколкото е допустимо да оправите някакъв проблем, който всички прекомерно дълго са пренебрегнали.Способността ловко да влизате в ролята на договарящ, е директен резултат на предаността Ви към дома и фамилията. Въобще Вие имате прелестната опция в дадения миг да уговорите който си желаете и за каквото си желаете. Направете го.
 

Лъв

През деня може да се сблъскате с неприятности(например домашни), с глупавото въодушевление на колегата си, приятеля или спътника. Ако чувствате неоснователно безпокойствие и имате възприятието, че всички са Ви изоставили, пробвайте да потърсите източника на сходни мисли и чувства в предишното. Повишената енергетика и увереността в личните сили, ще доведат до триумфи в професионалната активност. Активното физическо натоварване ще Ви донесе куп удоволствия. В сантименталните и фамилни връзки Ви чака триумф. За положително самочувствие проявете сдържаност и нерешителност, а не е зле и да следите за здравето си.
 

Дева

Подходящ ден за всевъзможни занимания, при които няма да Ви бъде нужна помощта на други хора. Работата е в това, че през днешния ден ще се разбирате единствено с обичания човек и то единствено заради това, че той ще е подготвен да гледа на Вашите прищявки през просото. Останалите представители на Вашето обграждане са настроени по-критично, а и Вие нямате табиет да си премълчавате най-малко от време на време, тъй че ще бъде мъчно да се избегнат споровете. Ако сте на път, може да очаквате увлекателни завършения и приятни прекарвания. Намалете физическото си натоварване
 

Везни

Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия обичан човек дружно всичкия Ви оставащ живот, и дори малко повече. Дори и той да няма толкоз твърдо разбиране и религия в утрешния ден, ще се наложи да си сътвори правдоподобна заблуда.
 

Скорпион

Постарайте се, да се настроите за позитивни страсти, макат че е допустимо, да усетите, че губите сили, или пък припадък на неприятно въодушевление. Вероятни са прочувствени компликации в фамилията и с тези, които обичате. Показните разноски за удоволствия, могат да провокират финансови усложнения.
 

Стрелец

Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.
 

Козирог

Денят е обвързван с изненади. Вероятно е непланувано посрещане на посетители. Имайте поради, че неканените гости ще остант дълго време, тъй че бъдете подготвени да се постесните и да се примирите с някои неудобства. Доста мотиви за наслада ще имат Козирозите, ценящи фамилните връзки. Ще ги зарадват вести, отнасящи се до родителите и до по-възрастното потомство. Романтична среща ще остави у Вас извънредно удобно усещане.
 

Водолей

Обикновено сте самото олицетворение на обективността, само че в този момент сте в извънредно извънредно въодушевление. Усещате носталгия и прочувственост, което напълно не е свойствено за Вас. Може и да подсмърчате, когато в нормална телевизионна реклама видите малко кученце или стара дама с благородно изражение?... Какво пък, дори и Вашият, във висша степен разумен знак понякога претърпява мощни страсти...
 

Риби

Днес ще Ви бъде мъчно да вземете решение дали да разкажете на своя обичан чпвек за паниките и подозренията си. Само че би трябвало да повярвате, че за него е в действителност значимо да знае, какво става с Вас и по тази причина ще е най- добре обезателно да споделите с него за всичко, което Ви вълнува и подтиска.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР