Снимка PexelsКитай постепенно се възстановява. Потреблението на електроенергия в Китай,

...
Снимка PexelsКитай постепенно се възстановява. Потреблението на електроенергия в Китай,
Коментари Харесай

В Китай харчат с 18,5% повече ток

Снимка Pexels

Китай последователно се възвръща. Потреблението на електрическа енергия в Китай, което е значим барометър за икономическата интензивност, се е повишило с 18,5% през февруари на годишна база, на фона на продължаващото възобновяване на стопанската система на страната, сочат данни на Държавното енергийно ръководство, представени от Радио Китай, написа

Общото ползване на електрическа енергия доближи 526,4 милиарда киловатчаса предишния месец. По-конкретно потреблението на електрическа енергия от първичните и вторични промишлености се е нараснало надлежно с 26,4% и 22,5% на годишна база, до момента в който при третичния бранш данните демонстрират 24,7% растеж.

Потреблението на сила в жилищните здания се е повишило с 2,1% по отношение на същия интервал на предходната година.

За първите два месеца от тази година общото ползване на сила в Китай възлиза на 1,26 трилиона киловатчаса, което съставлява растеж от 22,2% на годишна база, демонстрират още данните на ръководството.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР