Снимка PexelsГръцките власти решиха да върнат някои ограничения върху дейността

...
Снимка PexelsГръцките власти решиха да върнат някои ограничения върху дейността
Коментари Харесай

Гърция налага ограничения за работата на заведенията

Снимка Pexels

Гръцките управляващи взеха решение да върнат някои ограничавания върху активността на заведенията за хранене, нощните клубове и питейните заведения след внезапен скок на новозаразените с ковид, които доближиха близо 1800 през миналото денонощие, оповестява Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" На процедура от 8 юли заведенията за хранене, питейните заведения, клубовете и увеселителните заведения ще работят единствено със седящи клиенти и в сходство с избраните правила за потенциала ", съобщи заместник-министърът за отбрана на жителите Никос Хардалиас.

Той уточни на ексклузивен брифинг, че нарушителите са изправени пред тежки санкции, в това число прекъсване на активността им.

" Спешните ограничения целят да овладеят разпространяването на вируса измежду младежите, тъй че всички ние да имаме по-свободно, само че по-важното - безвредно лято ", добави той.

Гърция записва 1797 нови случая на коронавирусна зараза през последните 24 часа, два пъти повече от предходния ден, когато бяха доказани 801 нови случая. Починаха още 8 души. От началото на пандемията са регистрирани 429 144 случая, а 12 754 души са умряли. Около 38 % от подлежащото на имунизация население в страната е изцяло имунизирано, а управляващите предложиха финансови тласъци, с цел да насърчат имунизацията. Целта е да се реализиран минимум 70 % имунизирани до есента.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР