Снимка: PexelsГерманската полиция претърси самолет, кацнал аварийно в Берлин. Той

...
Снимка: PexelsГерманската полиция претърси самолет, кацнал аварийно в Берлин. Той
Коментари Харесай

Германската полиция претърси самолет, кацнал аварийно в Берлин

Снимка: Pexels

Германската полиция претърси аероплан, кацнал спешно в Берлин. Той е бил на самолетната компания " Райънеър " и е бил тършуван в продължение на няколко часа късно в неделя, откакто самолетът е направил непредвидено междинно кацане, заяви ДПА, като се базира на полицията.

Защо полетът от Дъблин за Краков е спрял в Берлин към 20 ч. локално време нощес към този момент не се разкрива по оперативни аргументи, е споделил полицейски представител.

Самолетът е бил отведен на стоянка надалеч от терминала. 160-те пасажери са напуснали самолета и са били отведени вътре.

Около самолета са се събрали многочислени полицейски коли с включени сигнални лампи. Полицията благодарение на подготвени кучета е проверила багажа на пасажерите, събран край самолета. По-късно багажът е бил импортиран в терминала.

Полицейското претършуване е траяло до ранните часове на понеделник, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Засега не е ясно дали и по кое време на самолета ще бъде позволено да продължи пътуването си.

Берлинските таблоиди Бе Цет (B.Z.) и " Билд " първи оповестиха за случая и загатнаха евентуална бомбена опасност.

Миналото лято полет на " Райънеър ", също от Дъблин за Краков, се наложи да кацне поради анонимна бомбена опасност. Ирландските медии оповестиха тогава, че нищо не е било намерено припроверката на лондонското летище Станстед.

Неделният случай идва седмица откакто беларуските управляващи изпратиха изтребител, който да принуди различен полет на " Райънеър " да се отклони към Минск, където арестуваха журналист-дисидент, който се намираше на борда.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР