Снимка: Pexelsестът отнема няколко минути. Цената му е около 30

...
Снимка: Pexelsестът отнема няколко минути. Цената му е около 30
Коментари Харесай

Американското управление за лекарствата обяви, че разрешава пускането в продажба на първия тест за Ковид-19, който ще може да се ползва вкъщи

Снимка: Pexels

естът лишава няколко минути. Цената му е към 30 $. 

Американското ръководство за медикаментите разгласи, че позволява стартирането в продажба на първия тест за Ковид-19, който ще може да се употребява у дома и да се продава без рецепта, съобщи Франс прес.

Тестът, чиято цена е 30 $, може да покаже съществуването на вируса за 20 минути. Производител е компанията " Елюм ", основана в Калифорния.

Тестът е антигенен, което значи, че засича молекула, която се намира на повърхността на ковид. PCR тестванията търсят генетичния материал на вируса.

От Американското ръководство за медикаментите прецизират, че новият тест е разпознал вярно 96 от позитивните проби и 100 % от негативните проби при хора със признаци.

Междувременно прессекретарят на Белия дом Кейли Макенани, представена от Ройтерс, разгласи, че президентът Доналд Тръмп ще призове " безусловно " американците да се имунизират против COVID-19, а той самият ще бъде ваксиниран, незабавно щом лекарите му решат по кое време е най-подходящият миг за това.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР