Снимка PexelsЕдно от решенията на срещата на върха на президентите

...
Снимка PexelsЕдно от решенията на срещата на върха на президентите
Коментари Харесай

САЩ и Русия връщат посланици след срещата Байдън-Путин

Снимка Pexels

Едно от решенията на срещата на върха на президентите на Русия и Съединени американски щати Владимир Путин и Джо Байдън в Женева на 16 юни евентуално ще бъде връщането на съветските и американските посланици във Вашингтон и Москва в посолствата им.

Това съобщи заместник-министърът на външните работи Сергей Рябков в изявление за " Известия ", представено от ТАСС.

Това би било значим сигнал, избрана извънредно сложна страница се обръща и стартира нещо ново, сподели той. От една страна, евентуално би било ненапълно наивно да се чакат огромни, в действителност далечни пробиви, като се вземе поради положението, в което връзките са попаднали по виновност на Съединени американски щати. От друга страна, както продължи високопоставеният посланик, в случай че не създадете база за по-нататъшно придвижване, тогава тези пробиви в никакъв случай няма да дойдат, което също евентуално е неприемливо, добави Рябков.

Той също по този начин акцентира, че изискванията за изключване от листата на недружелюбните страни допускат, че Съединени американски щати ще спрат да се намесват във вътрешните работи на Русия.

Припомняме, че през вчерашния ден и Байдън, и Путин разясниха срещата.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР