Снимка: PexelsДнес времето ще бъде слънчево. След обяд ще има

...
Снимка: PexelsДнес времето ще бъде слънчево. След обяд ще има
Коментари Харесай

Слънчево време в днешния ден

Снимка: Pexels

Днес времето ще бъде слънчево. След обяд ще има краткотрайни увеличени на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан вятър от запад-северозапад. Максимални температури - сред 25° и 30°.

Над Черноморието след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 25° и 29°. Температурата на морската вода е 25 - 26°. Вълнението на морето ще е към 1 - 2 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в Централна Стара планина и Родопите едва ще превали. Ще духа сдържан северозападен, по високите елементи - до мощен западен вятър. Температурите едва ще се покачат и оптималната на височина 1200 м ще бъде към 19°, на 2000 м - към 13°.

В сряда вятърът от запад-северозапад ще се усили и температурите още веднъж ще стартират да се намаляват. По преминаващия фронт, тук-там от северозапад на югоизток, повече в Южна България, ще превали и прегърми, по-интензивни ще са явленията в планините и планинските региони.

В четвъртък ще е съвсем без превалявания, само че ще бъде относително хладно, ще остане и прохладно, въпреки че до края на деня вятърът ще отслабне.

В петък ще бъде с променлива облачност, единствено на изолирани места в западните планински региони е допустимо да превали.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР