Снимка: PexelsБлизки на починалия бивш плувец Иван Стойчев разкриха, че

...
Снимка: PexelsБлизки на починалия бивш плувец Иван Стойчев разкриха, че
Коментари Харесай

Близки на починалия бивш плувец Иван Стойчев: Той води повече от седмица битка с Ковид

Снимка: Pexels

Близки на умрелия някогашен плувец Иван Стойчев разкриха, че той е водил повече от седмица борба с Ковид, само че за жалост я е изгубил, написа " Флагман ".

30-годишният мъж напусна този свят през вчерашния ден в УМБАЛСМ " Пирогов ". Преди към две седмици някогашният плувец се разболял. Имал всички признаци на ковид, само че решил, че може да го преодолее и без лекарска помощ. Няколко дни се е лекувал у дома, само че положението му не се е подобрявало. На петия ден младият мъж напълно се е влошил. Приет е в УМБАЛСМ " Пирогов " в извънредно тежко положение, малко по-късно е наведен в реанимация. Лечението и неимоверните старания на лекарите по никакъв метод не са дали резултат, споделят още близки на умрелия бургазлия. 

„ Нищо не оказа помощ. От ден дневно се утежняваше още повече. Накрая бе интубиран. Близо седмица беше на командно дишане и през вчерашния ден загуби борбата “, сподели другар на Стойчев. 

Иван е от известно плувно семейство с огромни триумфи в спорта. Майка му Соня Стойчева е една от одобрените треньори по плуване, която дружно с другия си наследник Янчо и брачна половинка си Стоян съумя да наложи ПК " Бриз " като един от водещите клубове в града и страната.

Иван също бе основна фигура в развиването на плувния клуб. Той е някогашен играч и дълготраен неизменим член на съдийския състав на държавни шампионати, той бе индивидът, който с техническите си качества съумя пръв да направи допустимо клубен шампионат у нас да бъде излъчен с картина онлайн. Младият мъж бе решил да се развива в областта на IT-технологиите. Именно по тази причина с преместил в София. Работел в влиятелна софтуерна компания и развивал сполучлива кариера. 

" В деня на шегата ориста се намеси и ни лиши един от най-забавните и откровени хора на този свят. Рошавия към този момент не е измежду нас, само че оставя след себе си сърцето и душата си изляти в творчеството му. Ще запомним Иван като един постоянно ухилен юноша идващ фантазиите си. Усмихнете се и вие в негова памет ", пишат неговите близки в страницата му във Facebook.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР