снимка: pexels.comСлед няколко хубави, слънчеви дни, неделя ще дойде с

...
снимка: pexels.comСлед няколко хубави, слънчеви дни, неделя ще дойде с
Коментари Харесай

Чака ни облачна неделя

снимка: pexels.com

След няколко хубави, слънчеви дни, неделя ще пристигна с повече облаци и захлаждане. тук-там ще завали, а това е единствено начало на по-продължително захлаждане през идната седмица.

През идващото денонощие облачността ще е забележителна. На доста места в Западна и Централна България ще има превалявания от дъжд. През нощта против понеделник преваляванията ще продължат на изток, а на запад ще стопират. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Сутрешните температури ще са относително високи и минималните ще са сред 9° и 14°. От северозапад ще нахлува студен въздух и дневните температури ще се намалят. Максималните в западната половина от страната ще са сред 12° и 17°, а в източните региони, където през по-голямата част от деня ще е без превалявания и със слаб югоизточен вятър, ще се задържат по-високи – сред 21° и 24°.

Над планините ще е най-вече облачно с превалявания от дъжд, по най-високите върхове на Рила и Пирин – от сняг. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от юг-югозапад, който по здрач ще се ориентира от запад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 14°, на 2000 метра - към 6°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна. Ще бъде без превалявания, само че през нощта против понеделник ще превали дъжд. Ще духа слаб източен вятър. Максимални температури на въздуха ще са сред 20° и 23°. Температурата на морската вода е 19-20°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Утре слънцето ще изгрее в 06:53 часа и ще залезе в 17:27 часа. Продължителност на деня 10:34 часа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР