Снимка: ПетелТопло време с температури до 32 градуса днес обещават

...
Снимка: ПетелТопло време с температури до 32 градуса днес обещават
Коментари Харесай

Топло време с температури до 32 градуса днес

Снимка: Петел

Топло време с температури до 32 градуса през днешния ден дават обещание синоптиците.

Ще доминира слънчево време. В по-голямата част от страната ще е съвсем безшумно, единствено в източните елементи ще духа слаб североизточен вятър.

По-често забележителна ще се задържи облачността за следващ ден над южното крайбрежие, до момента в който над северното ще има повече слънчеви часове. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са от 24° до 28°. Температурата на морската вода ще бъде към 23°. Вълнението на морето ще бъде едва.

В планините стоплянето също ще продължи. Ще бъде най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността в следобедните часове. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра - към 13°.

В сряда също ще се задържи най-вече слънчево, с възможност за валежи и гръмотевици след обяд в източните и планинските региони. Затоплянето ще продължи и в четвъртък, с оптимални температури в доста региони над 30°, осезаемо по-ниски по Черноморието - до 23°-25°.

През втората половина на деня в петък облачността ще се усили и на обособени места, основно в Северна България, ще превали и прегърми. В събота ще бъде прохладно, ще стартира намаляване на температурите. Превалявания ще има в Западна България и по Черноморието.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР