Снимка: ПетелСтудено време ни очаква и в днешния ден, сочи

...
Снимка: ПетелСтудено време ни очаква и в днешния ден, сочи
Коментари Харесай

Студено време ни очаква и в днешния ден

Снимка: Петел

Студено време ни чака и в днешния ден, сочи прогнозата на синоптиците.

Ще е облачно, на доста места ще вали най-вече слаб сняг, само че в планините и Предбалкана ще има и по-съществени количества. Вечерта в множеството региони преваляванията ще спрат. Ще духа до сдържан, в Източна България краткотрайно мощен северен вятър. Минимални температури от минус 4° до 1°; дневни - сред 1 и 6 градуса.

В планините снеговалежите ще продължат. В Западна и Централна Стара планина, както и в масивите в Югозападна България ще са обилни. Вечерта в множеството региони преваляванията ще спрат. Ще духа най-вече мощен северен вятър, с който температурите още ще се намалят и оптималната на височина 1200 метра ще е към минус 5°, на 2000 метра - към минус 11°.

В четвъртък и петък ще остане студено. Сутрешните температури ще са ниски, тук-там, основно в Западна България до минус 10°, минус 12 градуса.

Ще е съвсем без превалявания, единствено на обособени места в източните региони и в планините към момента е допустимо да прехвърча слаб сняг. През почивните дни ще се затопли, ще се покачат и минималните температури. Ще бъде и най-вече слънчево.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР