Снимка: ПетелСтрогите противоепидемични мерки в Гърция остават до 7 януари. Коледното

...
Снимка: ПетелСтрогите противоепидемични мерки в Гърция остават до 7 януари. Коледното
Коментари Харесай

Гърция оставя строгите мерки до 7 януари

Снимка: Петел

Строгите противоепидемични ограничения в Гърция остават до 7 януари. Коледното дърво в центъра на Атина блестна и тази година, само че без гала, музика и песни. Светлините на площада и близките улици бяха включени в тишина - общинските управляващи не бяха оповестили авансово по кое време ще се случи това, с цел да няма скупчване на хора, оповестява Българска национална телевизия.

Костас Бакоянис, кмет на Атина: Тази Коледа е друга. Може да не е по този начин радостна, само че сигурно може и би трябвало да бъде Коледа на вярата за всички нас.

Гърция е в карантина до 7 януари, извършването на покупки става единствено с поръчки по телефона или интернет. Единствено фризьорските салони и книжарниците отвориха през вчерашния ден.

Вечерният час остава в действие, в това число за коледната и новогодишната нощ. В църквите ще се позволява стеснен брой хора единствено за Коледа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР