Снимка: ПетелНамериха труп на 50-годишен в язовир в Хисар. Тази сутрин

...
Снимка: ПетелНамериха труп на 50-годишен в язовир в Хисар. Тази сутрин
Коментари Харесай

В язовир Хисар намериха трупа на 50-годишен мъж

Снимка: Петел

Намериха мъртвец на 50-годишен в язовир в Хисар. Тази заран на дъното в квартал " Момина баня " е намерено тялото на мъж от курортния град, заяви Блиц.

 

На 4-и януари сутринта близки и родственици на Красимир подали сигнал в полицията, че индивидът е излязъл от вкъщи си, като заплашил, че има намерение да се удави в язовир. Започнали издирвателни дейности.

Към ченгетата от РУ-Хисар се включили родственици и близки. За два дни били обходени всички водоеми в региона, дерета, реки и паркове. Следа от него обаче нямало. 

Тази заран наоколо до язовирната стена на квартала са били открити обувките му. Веднага била извикана група водолази от Пловдив, които след двучасово претършуване извадили тялото. Мъжът не е оставим предсмъртно писмо. По време на огледа не са установени следи от принуждение. 

Всички са в неразбиране от нещастието. 

Мъжът е работел, не е имал огромни проблеми. " Блиц " оповестява, че неотдавна е претърпял лека интервенция на око и оттогава се е депресирал. Казал, че не може да живее по този начин. 

Той не е фамилен. Живее с старата си майка и има сестра в чужбина. Преди интервенцията не е заплашвал да поставя завършек на живота си.

Образувано е досъдебно произвеждане. Тялото е откарано за аутопсия за Съдебна медицина-Пловдив.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР