Снимка: ПетелМъжът, обвинен, че е наръгал бездомно куче в столичния

...
Снимка: ПетелМъжът, обвинен, че е наръгал бездомно куче в столичния
Коментари Харесай

Прокуратурата задържа за 72 часа мъжа, обвинен, че е наръгал куче. Откриха боеприпаси в дома му

Снимка: Петел

Мъжът, упрекнат, че е наръгал бездомно куче в столичния квартал " Надежда ", е арестуван за 72 часа. Това оповестяват от прокуратурата.

Д. Д, на 40 години, е упрекнат в това, че на 20.11.2020 година към 08:30 ч. в гр. София, ж.к. " Надежда ", пред денонощен магазин, е показал свирепост към гръбначно животно, като му е предизвикал трайно увреждане.

Обвиняемият е намушкал с нож нормално непородисто куче и действието е осъществено на обществено място.

В хода на следствието на 20.11.2020 година в жилището на обвинения в ж.к. „ Надежда “, гр. София, са осъществени претършуване и изземване, при които са открити и конфискувани оръжия и муниции, за които обвиненият не имал позволение.

На Д. Д. е повдигнато обвиняване и за това, че на горепосочената дата и място, е държал огнестрелно оръжие – 2 броя пушки с болтов механизъм и муниции - 27 броя патрони, без да има за това съответно позволение според Закона за оръжията, боеприпасите, взривните субстанции и пиротехническите произведения.

Обвиняемият е осъждан. Престъпленията, за които на Д. Д. са повдигнати обвинявания, са наказуеми с отнемане от независимост.

Предвид високата социална заплаха на действията и причинителя, дежурен прокурор при Софийска районна прокуратура е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа.

Предстои през днешния ден да бъде направено и импортирано искане до Софийски областен съд за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР