Снимка: ПетелГърция обяви нощен полицейски час за ресторанти и барове

...
Снимка: ПетелГърция обяви нощен полицейски час за ресторанти и барове
Коментари Харесай

Гърция обяви нощен полицейски час за ресторанти и барове в топ туристически дестинации

Снимка: Петел

Гърция разгласи нощен полицейски час за заведения за хранене и питейни заведения в някои от топ туристическите си дестинации, поради възходящия брой случаи на ковид, оповестява Българска национална телевизия.

Говорителката на държавното управление Аристотелия Пелони разгласи също нови ограничавания за влизане на идващи от Балканите и идващите със аероплан от няколко страни от Европейски Съюз.

Зоните, в които заведения за хранене и питейни заведения ще бъдат затворени от среднощ до 07:00, включват известните острови Миконос, Санторини, Корфу, Родос и Крит

Ограниченията ще важат от вторник до 23 август.

В допълнение, всички пътуващи със аероплан от Белгия, Чехия, Холандия, Испания и Швеция, идващи от 17 август, би трябвало да дават негативен резултат от тест за COVID-19, получен до 72 часа преди влизане, както и всички идващи по земя.

От 16 август дневно от Албания ще бъдат допускани единствено 750 души, сподели Пелони.

Гръцката работа за публично здраве в неделя разгласи 203 нови случаи на ковид, най-вече от началото на пандемията. От вируса в Гърция са умряли 212 души.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР