Снимка: ПетелДъждове и градушки на много места в страната днес.

...
Снимка: ПетелДъждове и градушки на много места в страната днес.
Коментари Харесай

Дъждове и градушки на много места в страната днес

Снимка: Петел

Дъждове и градушки на доста места в страната през днешния ден. Още преди обяд ще стартира да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии, на повече места и по-интензивни след обяд. Има условия за градушки. Вечерта в множеството региони преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра. Максималните температури ще са сред 22° и 27°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Около и след обяд над северното крайбрежие ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще превали и прегърми. По южното Черноморие ще остане без превалявания. Максималните температури ще са 22°-23°. Температурата на морската вода е 18°-19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините също ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 10°.

До края на седмицата основно в следобедните часове и до среднощ ще се развива купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания, в сряда - тук-там, основно в Източна България и планинските региони, а от четвъртък - в доста региони в цялата страна. Локалните интензивни превалявания ще са съпроводени от гръмотевични стихии, по време на които вятърът ще се усилва. Ще има и условия за градушки.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР