снимка ПетелВчера около 15:30 ч. на ул. 3-ти март“ 20-годишна водачка

...
снимка ПетелВчера около 15:30 ч. на ул. 3-ти март“ 20-годишна водачка
Коментари Харесай

Трима души пострадаха в произшествия във Варна и областта

снимка " Петел "

Вчера към 15:30 ч. на ул. „ 3-ти март “ 20-годишна лидерка на „ Пежо 307 “ губи контрол и се блъска в бетонна ограда в ляво по посока на придвижването. Вследствие на случая 15-годишна пътничка на задната седалка е получила травми на разположение и нос, оказана ѝ е здравна помощ в болница във Варна и е ориентирана за домашно лекуване. Това оповестиха от полицията в морския град.

По-рано, към 10:53 ч., по пътя Варна – Добрич, към разклона за с. Зорница, 38-годишен лидер на„ Форд Фиеста “ движейки се по път с мокра пътна настилка, губи надзор и се прекатурва в крайпътна канавка и се стопира след удар в дърво. Вследствие на ПТП-то лидерът е получил фрактура на лумбален прешлен, настанен е в болница, няма заплаха за живота му.

Пак през вчерашния ден, около 12:20 ч., по пътя сред с. Петров дол и гр. Провадия 24-годишна лидерка на „ Ситроен С5 “ на заснежен сектор от пътя, при десен завой излиза в ляво от пътното платно и се прекатурва. Вследствие на случилото те, лидерката е получила охрузвания по ръката, прегледана е на мястото на произшествието от екип на ЦСМП Провадия и е ориентирана за домашно лекуване.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР