Снимка ПетелТреньорът на Спартак Васил Петров изрази задоволство от играта

...
Снимка ПетелТреньорът на Спартак Васил Петров изрази задоволство от играта
Коментари Харесай

Васил Петров: Спартак победи заслужено в Бургас

Снимка " Петел "

Треньорът на Спартак Васил Петров изрази удовлетворение от играта и резултата в първия мач на Спартак при завръщането му във Втора лига. Както е известно, варненци завоюваха против Нефтохимик с 3:1 в Бургас и са на второ място в класирането преди изиграването на последните три мача от първия кръг. Победата пък е първа за Васил Петров като старши треньор в професионалния футбол.

„ Бяхме разучили противника и имахме ясна концепция и проект по какъв начин да му противодействаме. Нефтохимик не ни изненада с нищо в нито един миг. Доволен съм, че си свършихме работата по най-хубавия метод и всичко, което бяхме запланували, го изпълнихме. Имахме надзор върху играта от самото начало и успеха ни е заслужена “, сподели за „ Петел “ Васил Петров.

„ Когато те поведоха, си споделих: какво нещо е футбола, защото преди гола им изпуснахме три положения. Но и при 0:1 аз не съм се съмнявал в моя отбор, тъй като имам вяра във всички момчета, имам вяра в нашия тим. Като цяло създадохме още доста положения, имаше и подозрения за дузпа за нарушаване против Янчо “, добави Петров.

„ Новите попълнения, които използвах, демонстрираха, че са се интегрирали към състава. Повечето от тях се познават, играли са дружно и в този момент остава да се сработят с другите. Виктор Митев бе на познатото равнище, асистира и за гол. Никола Борисов е образован човек и добър състезател “, съобщи Васил Петров.

„ Искам да благодаря на всички футболисти, защото извършиха напътствията и поставените задания. Благодаря и за всеотдайната поддръжка на нашите последователи, които постоянно са били 12-ия ни състезател. Посвещавам успеха на моя татко, който е работил дълги години за футбола, а в този момент е най-големият ми почитател и всеки ден се интересува какво става в моя тим “, сподели още Петров.

„ Мачът в Бургас към този момент го забравяме и от през днешния ден сме на вълна „ Струмска популярност “. Ще съберем нужната информация за противника и ще създадем всичко допустимо да зарадваме още веднъж нашата аудитория в първия мач на Спартак в нашия дом за новия сезон “, приключи Васил Петров.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР