снимка ПетелПолицията работи по изясняване на случай с извършено тежко

...
снимка ПетелПолицията работи по изясняване на случай с извършено тежко
Коментари Харесай

Два трупа са открити във Варна, разследват убийство поне в единия случай

снимка " Петел "

Полицията работи по изясняване на случай с осъществено тежко престъпно закононарушение във Варна по отношение на откритото през вчерашния ден тяло на 51-годишен мъж в в апартамент в жк „ Вл. Варненчик “. Това оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи в морския град.

Мъртвият човек е бил открит към 18:50 ч. екип на Спешна помощ е установил гибелта. На мястото е осъществен оглед и са назначени съдебно-медицински експертизи. Образувано е досъдебно произвеждане, дейностите по което се организират под надзора на прокурор при Окръжна прокуратура – Варна.

Пак през вчерашния ден, в 13:45 ч. е обявено, че в изгоряла колиба, намираща се в неподвижен парцел в околност „ Ментеше “ е открит мъртвец с неустановена идентичност. Има данни, че помещението е било населявано от 67-годишен мъж, водещ бездомнически метод на живот. На мястото е осъществен оглед, назначени са съдебно-медицински експертизи, формирано е досъдебно произвеждане, което се организира под надзора на прокурор при Окръжна прокуратура - Варна.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР