Снимка: ПетелКакто писахме, легендата на ЦСКА Пламен Марков бе сред

...
Снимка: ПетелКакто писахме, легендата на ЦСКА Пламен Марков бе сред
Коментари Харесай

Пламен Марков със силни думи за Иван Василев. Юбилярът благодари на петима души

Снимка: „ Петел ”

Както писахме, легендата на ЦСКА Пламен Марков бе измежду гостите на Иван Василев послучай неговия 80-годишен празник.

Репортер на „ Петел ” попита Марков какво значи за него Иван Василев и какво би трябвало да знаят поколенията за някогашния десен бек на Черно море и ЦСКА.

Ето какво отговори Пламен Марков: „ Иван Василев бе неизменим титуляр във второто мощно потомство на ЦСКА. От първото, за жалост всички към този момент са умряли. Поколението на Василев легитимира ЦСКА и в Европа след оня популярен сезон 1966/1967 в шампионата за КЕШ и трите ½-финални мача с Интер. Заради това потомство на Василев аз станах от ЦСКА и по-късно имах голямата привилегия да играя за този клуб. Бях част от третото мощно потомство на ЦСКА, което повтори триумфите на второто такова в интернационален и народен аспект. Същото направи и четвъртото мощно потомство на ЦСКА - на Стоичков, Любо Пенев и Емил Костадинов.

На Иван Василев поисквам да резервира отличната си форма, сила и дух, и Дай Боже, когато и ние станем на 80 години, да изглеждаме по този начин като него. ”

Чрез „ Петел ” Иван Василев изрази благодарности към всички, които почетоха неговия празник.

„ Благодаря на всички мои посетители, че ми подариха тези прелестни часове и ме развълнуваха толкоз мощно. Всички те са мои правилни другари. Но най-вече желая да благодаря на петима души – на кмета на Варна Иван Портних, регионалния шеф Стоян Пасев, министъра на младежта и спорта Красен Кралев, притежателя на Черно море Марин Митев и командващия Военноморски сили контраадмирал Митко Петев. ”, съобщи Василев.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР